miercuri, 29 ianuarie 2014

2014 - anul in care se interzic filme! IN ROMANIA!

UPDATE: Dupa ce si-au dat seamna ca sunt mega penibili si dupa valul de revolte si nemultumiri, CNC  a decis ca filmul Nymphomaniac 2 sa ruleze in cinematografe, cu ratingul "I.M.- 18" (interzis minorilor)!

Aud că în plină democraţie, an 2014, ţară din Europa, se practică cenzura.
Aud că dacă eu vreau să fac ceva, să merg undeva, pe banii mei, nu pot!
Aud că trebuie să îmi spună alţii la ce pot să mă uit, ce să îmi placă, ce e bun şi ce nu e bun.

Astăzi m-am supărat foarte tare. M-am supărat pentru că am reuşit să punem România, oare pentru a câta oară, în butoiul cu căcat. Da, e vorba despre interzicerea în cinematografe a filmului Nymphomaniac, Volume II, al lui Lars von Trier. Habar  nu am cum e filmul, cât nudism cuprinde, cât sex cuprinde, dacă se văd sânii/penisul, şi aşa mai departe. Ideea e următoarea: de ce dracu au interzis filmul, mai ales că în alte ţări e permis şi celor sub 16 ani?


Eu vreau să văd filmul, eu vreau să plătesc bilet să îl văd, nu vreau să îl iau ilegal de pe net. NU! Vreau să plătesc să văd un film. Şi nu pot. Păi hotărâţi-vă: ori susţineţi filmul, ori pirateria? E decizia mea dacă e prea mult sex, dacă a meritat, e decizia mea să ies sau nu din sală la jumătatea filmului. Mi se pare aberant şi incredibil că România este prima ţară din Europa care intrezice acest film. Şi nu e vorba de film, e vorba de fapt: acela de a INTERZICE!

2 comentarii:

  1. Lasa, nu e stres, luam de pe filelist :)). Asta e ... daca avem conducatori ID10T1 :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Varu, de cand caut pe cineva cu filelist :))) fii pe faza ca vreau si eu filmul, cum apare, ia-l si pt mine ca oricum la asta n indeamna toata lumea. Nu dati bani la filme, furati-le de pe net! :)

    RăspundețiȘtergere