duminică, 16 februarie 2014

Halep va fi număr 1 mondial!

Dada, număr 1 mondial, la fete, senioare, WTA. Și cât de repede!

Am urmărit cu mare interes evoluția Simonei în ultima perioadă a anului 2013 și cu și mai mare interes, începutul de 2014. După o evoluție fantastică la Australian Open, un turneu mare câștigat o lună mai târziu (Doha) și un nou antrenor (Win Fisette) înseamnă, în foarte scurte cuvinte asta: fata asta va ajunge lider mondial! O spun cu toată tăria că Halep, cu dedicație și ascultare (știe Fisette ce știe, vezi cazul Clijsters!!!) va urca mult în clasamentul mondial. Începând de maine, 17 februarie, Halep va fi a 9-a jucătoare a lumii și cred că până la finalul anului va fi în top 5. Minim!

Și nu a ajuns aici doar pentru că cele din top au fost accidentate, cum s-a întâmplat acum câțiva ani când tenisul de fete era atât de slab încât îți era și rușine să te uiți. Cu Clijsters, Henin, Mauresmo, Davenport, Miskina, Dementieva , și altele retrase,  Williams accidentate, tenisul feminin a avut nume surpinzătoare de lider mondial și câștigătoare de Slem. Nume surpinzătoare și desigur, trecătoare.


Halep le bate pe astea bune, altădată cu noroc, altădată le umilește. Dar astea bune joacă și Halep le bate! România are, în sfârșit, un nume în sport (după gimnastică). Felicitari, Simona! Respect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu