vineri, 21 noiembrie 2014

Cum să o ratezi pe Sarah Brightman?

Acum foarte mult timp văzusem în Ajun de Crăciun, sau a doua zi, un concert înregistrat Sarah Brightman în catedrala Sfântul Ștefan din Viena. M-a impresionat muzica,  locația, artista, costumația, invitații, tot. O muzică extrem de pe placul meu, o Sarah Brightman minunată și, văzând eu așa concertul mi-am zis așa ceva nu e de ratat! Anii au trecut, între timp artista s-a mai apucat și de alt gen de muzică, dar, din fericire, s-a întors și a rămas alături de ceea ce i se potrivește excelent. Și m-am tot uitat la înregistrări din concerte, în mod special la acela din Viena până am văzut știrea cu Sarah Brightman concertează în România!

Asta e, mi-am zis, acum e acum! O văd! Ei bine, n-am văzut-o!

Prin toamnă, septembrie așa, cred că s-au pus în vânzare biletele. Desigur, concertul era stabilit pentru București, undeva în mijlocul lunii noiembrie. De ce nu m-am dus?

-          Prețul biletelor mi s-a părut foarte, foarte ridicat. Da, într-adevăr, e Sarah Brightman și e o artistă care merită. Cumva, totuși, mi s-au părut ușor cam mari...
-          Locația e destul de departe. Până la București, cu sfântul tren faci o viață și jumătate. Deci pierzi mult și pe drum, îmi trebuiau vreo 3 zile libere.
-          Pe lângă bilet, care cel mai ieftin pornea de la 100 de euro, mai pune trenul plus cazare, plus mănâncă ceva prin București, plus plimbă-te. Cu taxi, că noa, vedea-m-aș cu metrou și tramvai și trolebuz și alte mijloace prin Bucureștiul mare și necunoscut
-          Și un ultim motiv foarte puternic, mai puternic decât toate de mai sus: nu au mai fost doritori!

Îmi pare rău că am ratat concertul? Da! Din tot sufletul!

Sper doar ca anul 2015 să o aducă în Budapesta (hai și Viena) și atunci Doris, dacă ratezi și atunci, mare tolomacă mai ești!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu