miercuri, 13 august 2014

Postare narcisistă

Postarea asta e cu mine. Da, cu mine. Adică o să pun câteva poze cu mine să fie aici, just in case. Mi-a comentat cineva pe un blog mega citit că s-a uitat pe blogul meu și că nu-s prea machiată. De aici am tras eu concluzia că trebuie să pun măcar 2-3 poze cu mine machiată. După cum vedeți mai jos,  tot cam nemachiată par pentru simplu motiv că nu-mi place să-mi pun tot felul pe față. Și nici nu știu, și nici nu am răbdare. Bine ar fi să-mi placă și să mă și pricep.

Până învăț (dacă învăț) le las pe astea aici cu mulțimiri speciale prietenului Sergio Morariu pentru poze. Acuma, cui nu-i place de mine...să nu se uite, zic.





2 comentarii:

  1. Ai iesit foarte fain! Cine te cunoaste sigur te si place pentru ca esti o persoana foarte simpatica, plina de viata care aduce un zambet celor din jur (intentionat sau chiar si neintentionat :) ). Sunt curioasa sa-ti vad si celelalte 153 de poze :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adina draga,pentru restul de poze va trebui sa bati cateva sute de kilometri :)) te pup, iti multumesc de cuvintele frumoase, ce-ar fi viata fara prieteni :) :))

      Ștergere