duminică, 23 martie 2014

Preaminunata Paula Seling

Tocmai m-am întors de la unul din cele mai frumoase concerte din totdeauna și al doilea concert absolut minunat din an. Astă seară, într-o Timișoară anostă, a fost, poate sigur! cea mai frumoasă voce feminină a României. Pentru că îmi place Paula Seling de mor și e de departe artistul meu feminin preferat. Dacă la categoria bărbați e lider detașat Alifantis, la categoria fete nu o va detrona nimeni pe această incredibilă doamnă.

Pe Paula Seling am mai văzut-o în concert. De fiecare dată s-a ridicat părul pe mine și mi-a adus o stare de simțeam că zbor. Cine mă cunoște știe că sunt zăpăcită, aiurită, aparent insensibilă, tranșantă, etc. Ei, la concerte, în special cele care îmi plac la nebunie și în seara aceasta de cu seamă m-am topit. Dar rău de tot. Nu știu cum poate cineva să cânte atât de frumos, dar atât de frumos, eu sunt complet blocată și nu pot să scriu mai mult decât faptul că a fost minunat! Mulțumesc, Paula Seling! Dacă vrea cineva să mă bucure așa de tare încât să nu-mi mai încap în piele, apăi atunci vreau să mi-o aduceți pe această fată minunată la ziua mea! Da, exact! Cei care nu știu, ziua mea e pe 26 iunie și anul ăsta fac 26 de ani. Și o vreau cadou pe Seling, să îmi cânte Ploaie în luna lui marte de să mă duc până la Doamne Doamne să mă vadă ce fericită sunt și să mă întorc înapoi jos, repede repede, să împărtășesc bucuria cu prieteni, familie, toți cei pe care îi iubesc și nu le spun niciodată (ăsta e un alt defect, dar despre asta, altădată).

Entuziasmul meu e evident, tremur de emoție și acum, la o oră de la încheierea concertului și singurul, singurul regret este faptul că s-a terminat. Ar mai fi unul cu organizatorii, dar a cântat atât de frumos încât nu merită să mă gândesc la .... incompetență. Ce e curios e faptul că acum câțiva ani, când eram eu mică și proastă (dar rău bătută în cap), nu îmi plăcea Paula Seling. Regret că am fost o ignorantă mult timp, dar nu îmi încap în piele de fericire că m-am deșteptat la timp!

Dragă Paula Seling, ai fost minunată!

P.S 26 iunie,știți deja ce cadou vreau J

3 comentarii:

  1. Draga mea Doris, evident, nu pot decât să confirm cu vârf şi îndesat tot ce ai scris tu aici. Da, Paula Seling e minunată, e cu siguranţă una dintre cele mai bune voci şi nu doar ale României, cred eu... Nici eu nu am mai cunoscut, ascultnd live altă voce feminină, senzaţia că trăiesc ceva ireal, nepământesc, desăvârşit.
    În altă ordine de idei, nu mai amâna ceea ce vrei să spui oamenilor din jurul tău...timpul pe pământ e scurt şi nepreţuit şi nu ştii când şi pentru cine se termină...aşa că, penttru a nu avea regrete, revizuieşte-ţi sentimentele şi spune-le! Ţi-o recomandă, cu drag, cineva care chiar ştie ce însemnă asta...şi care a putut să treacă poate un pic mai uşor pete o perioadă f f f dificilă, tocmai pentru că a avut sufletul împăcat că a spus la timp ce trebuia, cui trebuia. Deci crede-mă, e important :)
    Şi în ultimul rând, aştept şi postarea ta despre organizarea acestui concert, pentru că numai tu poţi să o spui aşa cum trebuie :)
    Dar nu acum, a fost o seară mult prea frumoasă şi zic să rămânem cu asta în suflet cât mai mult timp :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Simona mea draga, o sa incerc sa tin cont de sfatul tau. Adevarul e ca ies greu cuvintele, nu stiu de ce. Mizez pe faptul ca lumea stie, sper sa stie...

    RăspundețiȘtergere
  3. :) lumea ştie, dar tu mai spune-le! Dar probabil că vine şi asta cu timpul :)

    RăspundețiȘtergere