marți, 11 martie 2014

La radio, la radiiiiooooo

Începând de diseară, de la ora 19, mă auziţi şi vedeţi (hehee) la radio!
Radioul care poartă numele companiei la care eu lucrez, reîncepe seria de emisiuni speciale dedicate în mod deosebit publicului larg, cei care au sau nu au tangenţe cu compania în cauză. Despre al nostru radio am vorbit şi la PrBeta Talks.

Ce se întâmplă mai exact diseară? În fiecare marti, de la ora 19, Radio Fornetti găzduieşte emisiunea Pescari de luna. O emisiune care a intrat în grila de programe încă de la startul radioului, dar care, din motive să le spunem tehnice a fost, pentru o perioadă, pusă în stand-by. Astăzi însă, jumătate de pescar (căci Pescari de lună sunt 2 fete cochete) va modera emisiunea (voi fi şi eu pe acolo) aducând în discuţie o temă foarte pe placul lumii: călătoriile. Aşadar, vom străbate lumea în lung şi-n lat, vom vorbi despre locuri în care am fost sau ne-ar plăcea să ajungem, vom spune ce e de văzut într-un oraş anume, sau ce să evitaţi, totul din trăiri propii, nu din cărţi şi ghiduri turistice.

Dacă timpul vă permite şi aveţi câtuşi de puţin o curiozitate despre ce va fi, te invităm cu drag să ne asculţi diseară, ora 19, aici
Se poate interveni prin comentarii şi mesaje pe paginile oficiale de Facebook ale Fornetti România, Radio Fornetti şi Pescari de luna.

Pe diseară! J


2 comentarii:

  1. Va fi interesantă reîntâlnirea cu Radio Fornetti...şi sper că va fi o oră frumoasă în fiecare săptămână. Jumătate de pescar :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea "jumatate de pescar" (hihi, cum sunaaa :))) ), lumea ar trebui avertizata ca tu si cu mine, pescarul si...nepescarul sunt prietene destul de vechi si de bune si sa ne ierte deraparile ca s-ar putea sa uitam ca suntem la radio si ca avem si timp in care sa ne incadram :)) Radio Fornetti se bucura ca ai acceptat invitatia! :) foarte tare chiar

      Ștergere