marți, 6 ianuarie 2015

2014-2015

Am auzit multă lume care a făcut bilanțul anului 2014 și previziuni/dorințe pe 2015. Eu nu am făcut așa ceva niciodată, însă dacă mă gândesc repede la anul ce tocmai a trecut, mare lucru nu s-a întâmplat. De fapt, a fost un an enervant de static. Nu știu ce vreau în 2015, cred că nu mai vreau nimic (posibil ca la următoarea citire să-mi treacă negativismul).

E bine totuși că măcar anul l-am început bine: cu prieteni, petreceri, birturi și voie bună, relaxare. Am început și terminat o carte, poate anul ăsta reușesc să și fac o listă a lecturilor pe care le citesc că tot îmi propun și niciodată nu reușesc. Mă ia cu amețeală când mă uit la Andreea și la Oana și la listele lor interminabile de cărți citite. Cum reușiți, fetelor??

Așadar, prima carte pe anul 2015 este Bulevardele de centură de Patrik Modiano. Merge repede, foarte repede, are 150 de pagini, scris mare, deci în câteva ore, într-o seară, așa ca mine, o și terminați. 

Promit să vă țin la curent dacă ceva notabil se întâmplă anul acesta!

2 comentarii:

  1. Eu citesc oricand am timpi morti. La cozi, de exemplu. Seara, inainte sa pic de somn, prin cafenele, cand astept pe cineva, oriunde si oricand si de pe orice (carte de hartie, telefon, Kindle). :)
    Am citit in alti ani mai mult ca-n 2014, sa vedem ce-oi face in 2015. Macar la 30 sa ajung, ca cititul e marea mea placere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma intimidezi, asta-i clar :)) Da, buna tactica ta, doar ca eu in anul 2014 am fost absolut acaparata de seriale.... you bloody internet!

      Ștergere