joi, 22 mai 2014

Ce-mi mai plac mie organizatorii de concerte…partea a 2-a

Vă povesteam aici despre foarte proasta organizare a unui concert. Am crezut că a fost de ajuns pe anul acesta, dar, iată că nu scap. Deci din nou concert fain, extrem de prost „menegiuit”

Să vă povestesc.
Dumincă seară a fost concert  într-un pub timişorean. Aş vrea să vă spun numele acelui birt, dar nu merită. Adică ar fi reclamă gratuită şi nunu. Dacă vreţi să ştiţi neaparat, apăi scrieţi-mi pe privat J Concertul, ziceau ei, începe la ora 20. Sigur, ştiu din experienţă că în general la noi treaba asta cu ora fixă e un mare bullshit. Şi totuşi, au fost concerte care au început la timp, sau la foarte puţine minute după (Paula Seling şi Alifantis, de exemplu). Ei, acest concert a început cu fix 2 ore întârziere. Acuma, să-mi fie cu iertare, dar chiar 2 ore?? Stimate artist, stimaţi organizatori, stimaţi proprietari ai acelui local: chiar aşa? Înţeleg că lumea socializează, că vreţi să se facă consumaţie la masă, dar totuşi, întreb, nu e cam mult să lăsaţi oamenii să aştepte 2 ore? Nu ştiu a cui e vina, nici nu are importanţă.
Îmi vine un minte un concert a lui Eros Ramazzotti la Budapesta. Lumea încă intra în sală, îşi căuta locul, când, ce să vezi: la ora 20 fix, dar fix!!!, omul începe să zdrăngăne din chitară. Ora 20 era trecută pe bilet! Nu 19, nu 18.30, 20 fix! Deci se poate!


Păcat. Pub-ul respectiv e fain şi sunt foarte multe concerte mişto şi care nu se întâmplă prin alte părţi ale Timişoarei. Din păcate, acestă modalitate de a organiza pe mine cel puţin m-a dezamăgit foarte tare. Plus că nu e primul concert la care se întâmplă asta...
Desigur am doua variante: nu mai pun piciorul acolo (dar pierd eu concerte faine), sau mă duc cu cel puţin 1 oră întârziere faţă de ora de pe bilet. 

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Mircea Baniciu. Dar sa stii ca, asa cum am spus, nu stiu cat e vina artistilor care concerteaza acolo (am mai fost la un concert si a intarziat 1ora si un sfert), cat a celor care organizeaza. De fapt, cred ca vina se imparte...

      Ștergere