vineri, 18 aprilie 2014

Cel mai idiot mesaj de Paşte. Dar cel mai idiot!

Deci am citit de dimineaţă pe peretele unui birt timişorean următorul îndemn: in weekend-ul dedicat Invierii Domnului,sa sarbatorim asa cum se cuvine. Vă aşteptăm bla bla bla…..

Ăăăă, are you for real?? Adică, să ne înţelegem. Nu-s nici bisericoasă, nici nu merg la biserică des, ci doar de foarte puţine ori pe an. Nu merg nici în pelerinaje şi nici nu ţin post. De ce? Nu aş putea spune. Totuşi, respect credinţa oamenilor, îi admir pe cei care ţin post cu toate tentaţiile din jur, nu văd nimic rău în face concediu vizitând mănăstiri şi alte cele. Toate astea mi se par super normale, fiecare face exact cum simte şi îi este bine.

Ok, dar acum serios, birtule? În weekend-ul dedicat Invierii Domnului,sa sarbatorim asa cum se cuvine??? Adică, cum se cuvine?? Mergem la Biserică, ne rugăm, ne închinăm, după care mergem la tine la birt şi continuăm tradiţia de Paşte: bem ca apucaţii, ne uităm la fetele dezbrăcate de pe bar? Sau se cuvine să mergem direct la tine în birt şi fuck the rest? Întreb, să ştiu şi eu cum se cuvine! Jesus Christ...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu